Formular 230: 2% din impozitul pe venit pentru Parohia Băneasa

Dragi enoriași,

În această perioadă, ANAF-ul pune la dispoziția contribuabililor posibilitatea de a vira 2% din impozitul pe venit plătit în anul 2015 către o entitate nonprofit ori unitate de cult. În cazul nedepunerii formularului 230, suma aferentă cotei de 2% rămâne în contul celor de la Agenția Națională de Administrare Fiscală și nu se ramburesază contribuabilului.

 
Pentru a facilita depunerea acestui formular, am descărcat și editat formularul electornic, rămânând ca dumneavoastră să vă completați datele personale, să listați/printați și semnați formularul de o pagină iar apoi să îl lăsați la biroul parohial.

Mai mult, pentru a încuraja acest proces, parohia va strânge și centraliza aceste formulare, iar apoi le va depune la ANAF pentru a nu fi nevoie sa le depuneți dumneavoastră personal. Din această cauză se completează datele parohiei în rubrica Împuternicit.

Dacă nu puteți deschide formularul editabil[1], puteți descărca, imprima și completa formularul scanat[2] cu datele parohiei[3] la împuternicit.

Formularul îl puteți descărca, după caz, din link-urile următoare:

În cazul în care nu aveți posibilitatea de a printa acest formular:

  • puteți trimite formularul completat atașat prin email la adresa parohiabaneasa@hotmail.com, urmând apoi să îl semnați la biroul parohial, după printare
  • puteți solicita și completa un formular deja printat la biroul parohial  (recomandat)